Εταιρικό προφίλ



Το “Εργαστήρι Κυριακή” βρίσκεται κοντά στους πελάτες του και εκπληρώνει κάθε επιθυμία τους, από το 1999.
Έχοντας αποκτήσει πλέον την απαιτούμενη εμπειρία καθώς και αναγνώριση στον χώρο, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πραγματικότητα τις σκέψεις σας για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.. τον γάμο και την βάπτιση του παιδιού σας.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης για το αγοράκι ή το κοριτσάκι σας, ρουχαλάκια σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, παπουτσάκια αλλά και κουτιά – τσάντες στα οποία τοποθετούνται τα πράγματα του παιδιού (ρούχα, λαδόπανα κ.τ.λ.). Θα βρείτε ακόμα στέφανα γάμου, στεφανοθήκες, μπομπονιέρες (γάμου – βάπτισης) και ότι άλλο αφορά το γάμο και την βάπτιση.
Το εργαστήρι μας φημίζεται ιδιαίτερα για τον παραδοσιακό τρόπο που διατηρεί στον στολισμό των κουτιών και της λαμπάδας. Στολίζουμε χειροποίητα, στις αποχρώσεις που εσείς θα επιλέξετε, εναλλάσσοντας ή συνδυάζοντας διαφορετικά στυλ ακολουθώντας τόσο τον παλμό της εποχής όσο και και τους κανόνες της μόδας. Χρησιμοποιούμε απόλυτα την πλούσια φαντασία και το μεράκι μας σε όλες τις δημιουργίες μας. Ως εκ τούτου αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μην σας αφήσουμε ικανοποιημένους.
Φημιζόμαστε ακόμα για τις προσιτές τιμές μας που φυσικά δεν μειώνουν την ποιότητα των ειδών που σας προσφέρουμε.
Έτσι λοιπόν επιτυγχάνουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.
Είμαστε στη διάθεση σας όλες τις ημέρες της εβδομάδας για να δημιουργήσουμε μαζί τον γάμο των ονείρων σας αλλά και την πιο πρωτότυπη βάπτιση.
Στόχος μας… η δική σας ευχαρίστηση.
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου